برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

غذاها را درست بشناسید

بارها و بارها از چالز پولیکوین خوانده اید و این هم یکی دیگر از مقالات این مربی بزرگ است که موضوع آن درباره چگونگی از دست ندادن عضله در دوران چربی سوزی است. به اعتقاد پولیکوین اگر کیفیت مواد غذایی درست باشد هیچ کس در رژیم چربی سوزی نباید عضله سوزی را تجربه کند و فکر می کند در زندگی شهری و در شهرهای بزرگ کیفیت غذاها با اشکالات عدیده ای مواجه است.

شناخت درست غذاها

به اعتقاد من در دوره کات نه تنها می شود حجم عضلانی را حفظ کرد بلکه می شود عضله هم ساخت. در حقیقت اگر بدانید که چگونه درست تمرین و تغذیه داشته باشید می توانید در دوره چربی سوزی، عضله سازی را هم تجربه کنید. یک نکته که باید یادتان باشد این است: اگر در رژیم چربی سوزی هستید، باید مقدار زیادی چربی خوب مصرف کنید.
خیلی از کسانی که در دوره کات عضله از دست می دهند در واقع دلیلش این است که بیش از حد کم چربی تغذیه می کنند یعنی در تمام طول روز سفیده تخم مرغ می خورند با سینه مرغ. شما نیاز به چربی مرغوب دارید و منظور اصلاً مک دونالد نیست.

دکتر ماریو دی پاسکال به من آموخت که وقتی که رژیم را کم کربوهیدرات می کنید تا چربی ها اضافی بدن را کم کنید، نیاز به مقدار زیادی چربی دارید در غیر این صورت نمی توانید به موفقیت برسید. ما درباره چربی های خوب حرف می زنیم مثل امگا ۳ که می توانید با التهاب مبارزه کنند. باید درک کنید که DNA ما فقط ۰۲/۰ درصد در طول ۴۰۰ سال قبل فرق کرده است. و آن گوشتی که انسان های اولیه مصرف می کردند مقدار خیلی بیشتری امگا ۳ نسبت به گوشت های فعلی داشته است.

من هر وقت که در جمهوری دومنیکن تدریس داشتم متوجه شدم که چقدر غذاهای آنها آنابولیک است. آخرین باری که آنجا درس می دادم شاگردانم چربی بدنم را صبح شنبه اندازه گیری کردند. درصد چربی ام ۸ بود و وزن ۸۹/۸ کیلوگرم. حالا دیگر در جمهوری دومینکن دام های تغذیه شده از غلات وجود ندارد؛ و آنها دیگر دسترسی ندارند بنابراین گاوها علف می خورند. اگر شما آنجا انبه بخورید باید آن را روی یک سینک ظرفشویی میل کنید چون بسیار پر آب است.
تخم مرغ ها آنجا بسیار آنابولیک تر هستند، آنها کاملاً نارنجی هستند و سرشار از امگا ۳. طعم آووکادوی جمهوری دومنیکن مثل کره است و بسیار مغذی است. خوردن آووکادو در محل های زندگی ما مثل خوردن فایبرگلاس است در مقایسه با دومنیکن.
حالا به داستان خودمان بازگردیم، ۵ روز بعد از آن که در دومنیکن تدریس کردم وزنم به ۹۴/۸ کیلوگرم رسید و چربی بدنم ۶ درصد بود. همکارم وقتی آمد تا کلاس ها را تمام کند رو به من کرد و گفت چه اتفاقی برایت افتاده است؟
وقتی که در انگلستان یا ایرلند کار می کنم حجم عضلاتم را از دست می دهم و تقریباً به شکل غیر قابل اجتنابی چربی اضافه می کنم، حتی با اینکه همه تلاشم را انجام می دهم که سالم و درست غذا بخوریم. مسئله این است که کیفیت غذاها ضعیف شده است. یکی از مهمترین مکمل هایی که باید در رژیم های کم کالری مصرف کنید BCAAS است. آن را بین وعده های غذایی خود میل کنید. فاکتور مهم دیگر مصرف نوشیدنی های سبزیجات است.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی