برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

نبرد همبرگر و استیک

اگر قصد مصرف غذاهایی مثل همبرگر و کباب کوبیده را در رستوران ها دارید به هیچ وجه بعنوان یک بدنساز به سود شما نخواهد بود. در واقع حتماً این مثل قدیمی را شنیده اید که هیچ ارزانی بی علت نیست. اگر می بینید غذاهایی مثل همبرگر و کباب کوبیده همواره جزو ارزانترین غذاها (در میان غذاهای گوشتی) بشمار می آیند دلیلش کیفیت پایین گوشتی است که در تهیه آنها استفاده می شود، در واقع معمولاً رستورانها از چرب ترین و بی کیفیت ترین بخش های گوشت گوساله و گوسفند برای تهیه این غذاها بهره می برند.
اما اگر قصد تهیه و آماده سازی چنین غذاهایی را در خانه دارید، این بستگی به هدف شما و عکس العمل بدنتان در برابر آنها دارد. به هر حال رایج است که بخشهای چرب تر گوشت را برای چرخ کردن و تهیه چنین غذاهایی مورد استفاده قرار می دهند بنابراین بطور معمول مقدار چربی موجود در همبرگر و کباب کوبیده، حتی وقتی در خانه تهیه می شود در سطح بالایی است. حال اگر با مصرف آنها احساس می کنید که چربی بدن شما در حال افزایش است، سعی کنید استیک و کباب چنجه را جایگزین کنید. اما اگر بطور ذاتی بدن کم چربی دارید و یک بدنساز سخت رشد بشمار می آیید، کالری اضافی حاصل از غذایی مثل همبرگر می تواند به شما کمک کند برای افزایش سایز. در واقع لازم است شرایط بدنتان را ارزیابی کنید.

 و البته نکات دیگری هم هست که در انتخاب بین این دو دسته از غذاها باید مد نظر داشته باشید: بطور معمول توصیه ما این است که از غذاهایی مثل استیک و کباب فیله استفاده کنید، چون از کم چربی ترین و با کیفیت ترین بخشهای گوشت گوساله تهیه می شوند که برای بدنسازان بهترین منبع پروتئین بشمار می آید فارغ از اینکه در فاز حجم یا رژیم باشید.

البته باید دقت کنید که در برخی از رستوران ها استیک با یک لایه اضافه چربی سرخ شده و با سس سفید که می تواند چربی بالایی داشته باشد سرو می شود که باید نسبت به آن هوشیار باشد. سعی کنید برای تهیه استیک و انواع کباب ها از بهترین بخش های گوشت گوساله از جمله فیله و راسته که چربی کمتری دارند بهره بگیرید.

 در عین حال اگر به غذاهایی مثل همبرگر و کباب کوبیده و مشابه آن علاقه زیادی دارید و می خواهید از رژیم غذایی تان هم تخطی نکنید می توانید کم چربی ترین بخشهای گوشت را چرخ کرده و در آماده سازی این غذاها مورد استفاده قرار دهید که در این صورت مقدار کالری و پروتئین حاصل از آن تفاوتی با استیک یا کباب چنجه نخواهد داشت و البته از نظر قیمت هم به همان گرانی خواهد بود.

مقایسه استیک (یا کباب تهیه شده از گوشت گوساله) با همبرگر (یا کباب کوبیده) با مقدار چربی های مختلف:

۱۸۰گرم از                                                    مقدار کالری               چربی                    پروتئین
استیک از بخش های بدون چربی گوشت گوساله       ۲۹۶                      ۱۱                         ۴۶
استیک از بخش های چرب تر گوشت گوساله            ۵۳۶                      ۴۰                          ۴۴
همبرگر با گوشت بدون چربی (۹۵ درصد)                  ۳۰۳                      ۱۲                          ۴۵
همبرگر معمولی (۷۵درصد)                                   ۴۷۳                      ۳۲                          ۴۳

منظور از گوشت بدون چربی بخشهایی از گوشت است که چربی مشهود و قابل روئیتی با دید غیر مسلح نداشته باشد.
مقادیر ذکر شده برای استیک در شرایطی است که استیک روی باربیکیو (بدون روغن اضافی) طبخ شود نه داخل روغن یا کره.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی